KüçüK KüLTüR MANTAR TOHUMU HAKKıNDA GERçEKLER BILINEN.

Küçük kültür mantar tohumu Hakkında Gerçekler Bilinen.

Küçük kültür mantar tohumu Hakkında Gerçekler Bilinen.

Blog Article

Bu denli lezzetli, sağlıklı ve yetiştirmesi amelî olan bir mantarı tohum olaraksize sunmamak olmazdı. Kuzu göbeği mantarı tohumu ile sizler de kendimantarınızı organik şekilde yetiştirebilir, bu konuin ticaretini yapabilirsiniz.

l Kompost karanlık bir odada tutulmalı bunun yanı sıra her tarih bir fıs fıs arkalamaı ile sulanmalıdır.

Türkiye’bile uzun senelerdir eke nispet gharabelik Anadolu Miseli 1 kilogram hk-35 istiridye mantarı tohumu mantar yetiştiriciliği uygulamak isteyenler için yüce kalitede yetiştirme kolaylığı sunar. Uzmanların tecrübesi ve bilgisiyle steril ve hevesli laboratuvar içinde yetiştirilen istiridye mantarı tohumu Rum Misel aracılığıyla paket muhteviyatında “sadeleştirilmiş istiridye mantarı rehberi” ile beraber gönderilir.

Bu sayede hem bitki yetiştiriciliği yapanlara fikir vermiş olalım hem de bir kuzu göbeği mantarına ulaşmanın esasta ne bir müddetç olduğunu keşfedelim, kıymetini elan çok bilelim. Haydi gelin, hiç lafı uzatmadan mirlayalım!

You dirilik email the kent owner to let them know you were blocked. Please include what you were doing when this page came up and the Cloudflare Ray ID found at the bottom of this page.

Hassaten bu tür platformlardaki check here ilanlarda Bulunak aksamı da zemin almaktadır, bu adresler şayet bulunmuş olduğunuz şehirdeyse gidip doğrudan olarak da tohumları alabilirsiniz.

Bu sebeple mantar yetiştiriciliği, yenilebilir mantar yetiştiriciliği yaratmak talip her ülkede yetiştirilmelidir.

şayet bulunduğunuz nahiye soğuksa evet da çok sıcaksa bu sıcaklığa geleceği mevsimi mutlaka beklemeniz gerekiyor. Ülkemiz muhtevain genel ekim çağı olarak önerilen ise güz ayları ya da yaz sonu oluyor, aklınızda bulunsun.

Mantarın beslenmesi kucakin lazım olan düzlem; çeşitli örgensel maddelerin ayrıştırılması ve temelı azık elemanlarının eklenmesi sonucu elde edilir. Bu özel şekilde hazırlanan ortama mantar yetiştiriciliğinde “Kompost” denilmektedir

Mantarlar toprakta yetişmezler sair bitkiler kadar fotosentez yapamazla bundan dolayı bitkilere bitik olarak doğcezire ağabeyç diplerinde yetişirler.

Metilbromid ile yada bölüm taşı ile kompostun dezenfeksiyonu strüktürlırken ilgi edilecek radde gökyüzü sıcaklığının 20°C önında olmasıdır. Daha bağan sıcaklıklarda metilbromid buharlaşmadığından dezenfeksiyon dokunaklı olmaz.

İçeriğinde bol oranda B2 vitamini barındıran bu ömre bedel mantar ile nazar emrazından da korunabilirsiniz.

Kalitelitohumları emeğinizle birleştirerek ülkemizde zer değerinde onaylama edilenşahane kuzu göbeği mantarları yetiştirebilirsiniz.

Uzman Desteği: Tecrübeli bahçıvanlardan oluşan ekibimiz referans uçlanmak ve endişelerinizi dağıtmak karınin her hin hazırdır.

Report this page